Kreatív esküvő fotózás Kaposváron és egész Somogy Megye területén. Hívjon vagy kérjen ajánlatot bizalommal.

kreatív esküvő fotózás Kaposváron

Kreatív esküvő fotózás Kaposváron

Kaposvár sok lehetőséggel kecsegtető város esküvő fotózás szempontjából. Számtalan különleges helyszín van akár a városban akár a külső környezetekben. Igény esetén a Deseda, az arborétum, a Négy testvér forrás, a Tókai parkerdő és még sorolhatnám a különlegesebbnél kölönlegesebb helyszíneket.

Kreatív esküvői képek készítésekor csak a párt fotózzuk, előre kiválasztott környezetben, helyszínen, vagy helyszíneken. Sajnos szülők, rokonok, barátok a kreatív Esküvő fotózás Kaposváron szolgáltatásunk elvégzése közben nem vesznek részt az eseményen. (A csoportfotók nem itt készülnek). 🙂 Ez első sorban azért van így, mert ilyenkor csak a párról készítünk fotókat. A szülők, rokonok sokkal kényelmesebben a nyári melegtől kicsit elvonulva hűsítők fogyasztásával mulathatják az időt, amíg a párt a hőségben a tűző napon fotózzuk. 🙂 Persze ezen gondolat egy része csak vicc. A párt is árnyékos helyekre visszük, de ilyenkor jobb, ha csak ketten vannak jelen a fotózáson.

Mikorra szervezzük a Kreatív fotózást?

Majdnem minden esetben a kreatív esküvői fotózás a lakodalom napjára van szervezve. Sajnos ez nem mindig jó megoldás. Miért? A nagy napon sok esemény követi egymást, és még akkor is érhet bennünket meglepetés, ha úgy gondoljuk, megfelelően osztottuk el az egyes eseményekre szánt időt.

Egy pici csúszás mondjuk a készülődéseknél, kikérőnél, vagy a szertartásoknál, már időt vesz el valahonnan. Így akár az egész nap eseményeire hatással lehet. Az izgalom a nyugtalanság megjelenhet a képeken is. Nem biztos, hogy megfelelően tudtok figyelni egymásra, vagy a fotózásra. Továbbá amíg a képek készülnek a rokonoknak, barátoknak várniuk kell. – Javasoljuk amennyiben van rá lehetőség, a kreatív Esküvői fotózás Kaposváron szolgáltatásunkat a lakodalom napja utánra szervezzük. (Természetesen ha nincs megoldjuk aznap. :) )

A fotózásra akár több helyszín is kijelölhető, használhatók különböző kiegészítők is. Ebben csak a fantáziátok szabhat határt. Kaposvár és környéke számtalan lehetőséget nyújt a fotók elkészítésére. Egyaránt sűrű erdőkkel és nagy tavakkal is rendelkezik. Szinte utazni sem nagyon kell, garantáltan mindenki megtalálja a neki megfelelő, ideális környezetet. Csak, hogy párat említsek, Deseda, Négy Testvér Forrás. Továbbá a belváros is alkalmas hangulatos kreatív esküvői képek készítésére.

Még több esküvői kreatív fotó: https://www.tsphoto.hu/

Esküvő fotózás Kaposváron válogatott galéria

Vissza a főoldalra >>