Professzionális esküvő fotózás Kaposváron, pár a tóparton.

Kreatív esküvő fotózás Kaposváron

Kaposvár sok lehetőséggel kecsegtető város esküvő fotózás szempontjából. Számtalan különleges helyszín van akár a városban akár a külső környezetekben. Igény esetén a Deseda, az arborétum, a Négy testvér forrás, a Tókai parkerdő és még sorolhatnám a különlegesebbnél különlegesebb helyszíneket.

Kreatív esküvői képek készítésekor csak a párt fotózzuk, előre kiválasztott környezetben, helyszínen, vagy helyszíneken. Sajnos szülők, rokonok, barátok a kreatív Esküvő fotózás Kaposváron szolgáltatásunk elvégzése közben nem vesznek részt az eseményen. (A csoportfotók nem itt készülnek). 🙂 Ez első sorban azért van így, mert ilyenkor csak a párról készítünk fotókat. A szülők, rokonok sokkal kényelmesebben a nyári melegtől kicsit elvonulva hűsítők fogyasztásával mulathatják az időt, amíg a párt a hőségben a tűző napon fotózzuk. 🙂 Persze ezen gondolat egy része csak vicc. A párt is árnyékos helyekre visszük, de ilyenkor jobb, ha csak ketten vannak jelen a fotózáson.

Mikorra szervezzük a Kreatív fotózást?

Majdnem minden esetben a kreatív esküvői fotózás a lakodalom napjára van szervezve. Sajnos ez nem mindig jó megoldás. Miért? A nagy napon sok esemény követi egymást, és még akkor is érhet bennünket meglepetés, ha úgy gondoljuk, megfelelően osztottuk el az egyes eseményekre szánt időt.

Egy pici csúszás mondjuk a készülődéseknél, kikérőnél, vagy a szertartásoknál, már időt vesz el valahonnan. Így akár az egész nap eseményeire hatással lehet. Az izgalom a nyugtalanság megjelenhet a képeken is. Nem biztos, hogy megfelelően tudtok figyelni egymásra, vagy a fotózásra. Továbbá amíg a képek készülnek a rokonoknak, barátoknak várniuk kell. – Javasoljuk amennyiben van rá lehetőség, a kreatív Esküvői fotózás Kaposváron szolgáltatásunkat a lakodalom napja utánra szervezzük. (Természetesen ha nincs megoldjuk aznap. 🙂 )

A fotózásra akár több helyszín is kijelölhető, használhatók különböző kiegészítők is. Ebben csak a fantáziátok szabhat határt. Kaposvár és környéke számtalan lehetőséget nyújt a fotók elkészítésére. Egyaránt sűrű erdőkkel és nagy tavakkal is rendelkezik. Szinte utazni sem nagyon kell, garantáltan mindenki megtalálja a neki megfelelő, ideális környezetet. Csak, hogy párat említsek, Deseda, Négy Testvér Forrás. Továbbá a belváros is alkalmas hangulatos kreatív esküvői képek készítésére.

Kreatív esküvő fotózás Kaposváron – a helyszínek

Kaposvár és környéke nagyon sok esküvői fotós helyszínnel rendelkezik. Ezek közül a legnépszerőbb a Deseda, vagy a Desedai Arborétum. Viszont a Deseda nyáron esküvői szezonban nagyon látogatott és ezzel együtt a szombati napok nagyon zsúfoltak is. Véleményem szerint mesésebb és meghittebb helyszínek lehetnek a Tókaji Parkerdő és a Négy Testvér Forrás.

Még több esküvői kreatív fotó: https://www.tsphoto.hu/

Vissza a főoldalra >>

Fotógaléria

Kreatív esküvő fotózás Kaposváron

Valódi Moody stílusú esküvői fotók.