Esküvői fotókönyv gyártása Kaposváron.Esküvői fotókönyv készítése Kaposváron prémium minőségben.

Esküvő, család, gyermek, divat és valójában bármilyen pillanatot, eseményt érdemes fotókönyv formájában megörökíteni. Első lépésben le kell szögeznem, hogy kizárólag olyan fotókönyvet készítek el, amiben a saját fotóim vannak, így az esküvői fotókönyv készítése Kaposváron szolgáltatás csak saját ügyfeleimnek érhető el!

Egy kézben tartott Fine Art Album, teljesen más hangulatot ad képeinknek mint egy monitoron nézett digitális fotó. Könyveim magas minőségű alapanyagokból, kézzel, precíz, speciális eljárások alapján egyedileg készülnek el. Erre a munkafolyamatra szerződésben állok egy speciálisan fotókönyvek készítésével foglalkozó külföldi céggel, ahol a könyvek elkészítésre kerülnek. Nem gyártunk tömegtermékeket, így minden könyv egyedi prémium minőségű anyagok felhasználásával készül el. A könyvekre így nem tudok előre árakat definiálni, hiszen minden megrendelés egyedi. Eltérő lapszám, anyaghasználat, dimenzionális méret és szín jellemzi őket.

 

Minden könyv ellenáll az időnek, és a különböző környezeti hatásoknak. (Természetesen tűzbe dobva elég, vízbe dobva pedig vizes lesz :) ). Célszerű őket biztos helyen tárolni, és megóvni minden külső hatástól. Normál használat mellett viszont garantáltan sok sok évtizedig élvezhetjük a magas minőséget, mely nem veszít fényéből.

Az elkészítési idő nagyban függ az esküvői fotókönyv paramétereitől, pl: lapszám, borító, méret, fotók darabszáma. Amikor egy esküvői fotókönyv digitálisan elkészült, úgy azt megrendelőimnek egy utolsó véleményezésre átadom ahol még lehetőség van különböző módosításokra.

A pontos árat és az elkészülés dátumát a digitálisan előkészített fotókönyv nyomdába küldést követően tudom megmondani.

Minden könyv mellé speciális fa doboz is rendelhető, melynek elkészítését az esküvői fotókönyv méretei határozzák meg. Árazási is egyedileg történik.

Minden fotókönyv mellé kérhető akár esküvői fotókönyvről akár más fotózás anyagából készült fotókönyvről beszélünk kisebb másolat általában. Az ilyen másolatok a fő fotókönyv teljes másolata. Ugyanazok az anyagok ugyanazok a fotók kerülnek bele. Méretei viszont eltérőek a fő fotókönyvéhez képest, ugyanis a másolatok jelentősen kisebbek általában a fő fotókönyv dimenzionális méreteinek a fele. A másolatokban pontosan ugyanazok a fotók kapnak helyet mint a fő fotókönyvben, azok módosítására nincs lehetőség.

Vissza a főoldalra >>