Esküvői dekorációk fotózása

Minden esküvő más és más és ez nem csak az eseményekre igaz. Ezek a különbségek a dekorációkban és díszítő elemekben is jelentkeznek. Az esküvői dekorációk fotózása szerves része a lakodalmak fotózásának, ez egy nem választható opció. 🙂 A dekorációk nagyban meghatározzák az egész esküvő stílusát, hangulatát, ezért erre különösen nagy figyelmet fordítok. Fontosnak tartom a dekorációk mellett a kiegészítők és a környezet vagy környezeti elemek fotózását is.

Sok esetben a pár saját maga készíti el a teljes lakodalom dekorációját. Persze ez nagyon sok időt vesz igénybe, így erősen javaslom a külsős dekor cég megbízását ezzel a feladattal. Amennyiben viszont kellő elhivatottságot éreztek magatokban a teljes dekoráció elkészítésére vonatkozóan, úgy a legjobb és legszebb az lesz, ha saját magatok készítitek.

A dekorációk esetében nagyon igaz az a modndás, hogy a kevesebb néha több. Nem szabad ugyanis túlzásba esni. Amennyiben a lakodalom úgymond túldekorált elveszítheti az egész jellegét. Abban az esetben viszont, ha a dekoráció tökéletes, nagyon szuper hangulatot kölcsönöz az egész lakodalomban. Célszerű olyan dekorációt választani ami stílusunknak legmegfelelőbb, és ahhoz berendezni az egész lakodalmat. Amennyiben volt jegyes fotózásunk, úgy az ott elkészített fotókat fel tudjuk használni dekorációnak, köszönő ajándéknak vagy bárminek amiről úgy gondoljuk szépen mutat a dekorációban.

Mindenesetre a fotók így is, úgy is elkészülnek. 🙂 Aztán az évek múltával jó érzés lesz viszont látni azokat az összetevőket, kiegészítőket, melyekkel annak idején annyit vesződtünk, persze mennyiben magunk készítjük el őket. :)

A fotózás ezen része magába foglalja a lakodalom helyszínét, a termet, vagy termeket, az ültető kártyákat, névtáblákat, a székszoknyákat, a poharakat, a tányérokat, a virágokat és természetesen mindent ami a lakodalomban egy pici szerepet is kap.

Amennyiben a polgári szertartás külön helyszínen kerül megrendezésre, úgy az ott felhasznált dekorációkat is külön fotózom. Természetesen ha a lakodalom eseményei mind dekorálva vannak akkor azok sem maradnak megörökítetlenül. 🙂

Még több információ az esküvői dekorációkról: https://www.tsphoto.hu/eskuvoi-dekoraciok-fotozasa/

 

Vissza a főoldalra >>