MINDEN INFORMÁCIÓ RÓLAM

Tibor Simon Esküvői Fotós

Moody stílusú esküvői fotókat készítek azon párok számára, akik a mély tónusokat, a meghitt és valós érzelmekkel teli pillanatokat szeretnék viszont látni esküvői fotóikon.

Egy szenvedélyes és elkötelezett esküvői fotós vagyok, akinek a kezében már több mint 25 éve van a fényképezőgép. Az évtizedek során a fényképezés nemcsak a hivatásommá, hanem az életem szerves részévé is vált. Hiszek abban, hogy minden szerelmi történet egyedi és megérdemli, hogy művészi módon legyen megörökítve.

Moody Fotózás – Mély és Érzelemgazdag Képek

Különlegességem és aláírásom a Moody stílusú fotózás, amely mély, gazdag tónusokkal és érzelemmel teli képeket eredményez. Ez a stílus nem csupán egy technika számomra; ez egy módja annak, hogy mélyebben elmerüljek a pár történetében és a képeimben is visszaadjam azt a varázslatot, amit az esküvő napján tapasztalok. A Moody fotók drámaiak és időtlenek, képesek megragadni és visszaadni azt a különleges hangulatot, amely az esküvőknek sajátja.

Kaposvár

Bár Kaposváron dolgozom, szolgáltatásaim az egész ország területére kiterjednek. Így ha az ország másik feléről szeretnéd megrendelni esküvői fotós szolgáltatásaimat, nyugodtan kérj árajánlatot, állok rendelkezésetekre. 🙂

Láthatatlan megfigyelő

Fotózásomra az észrevétlenség jellemőz, természetesen amennyire lehetséges. Nem zavarom meg az eseményeket felesleges beállításokkal, nem állítok be senkit furcsa pózokba, és nem játszatom újra a jeleneteket. Hagyom, hogy az élmény eredeti maradjon, és hogy a pillanatok valóban megtörténjenek. Fontos számomra az elkapott érzelmek ábrázolása, hiszen ezek teszik az esküvői fotókat igazán értékessé és különlegessé, ettől lesz a tiétek és ettől lesztek Ti.

Tapasztalatok

25 év tapasztalata nem csak technikai tudást és szakértelmet jelent számomra. Mindez idő alatt megtanultam, hogy az esküvői fotózás nem csupán a megfelelő beállítások és a fények játéka. Egy esküvői fotós feladata sokkal több ennél. Bizalmat és nyugalmat kell sugározzon, hogy a pár és a vendégek a lehető legtermészetesebb módon viselkedjenek a kamera előtt.

Legyen szó Kaposvár belvárosáról, vagy egy vidéki helyszínről, én itt vagyok, hogy megörökítsem az Ti történeteteket – mélyen, őszintén és gyönyörűen.

Fő referenci oldalam: www.tsphoto.hu

Külföldi ügyfeleim részére: www.hochzeitsfotoswien.at

Instagram profilom: https://www.instagram.com/tiborsimon_photography/

MyWed profilom: https://mywed.com/de/photographer/tiborsimon/