Esküvői blog

Deseda mint esküvői kreatív fotózási helyszín

Deseda mint esküvői kreatív fotózási helyszín

Deseda mint esküvői kreatív fotózási helyszín

A Deseda, Magyarország legnagyobb mesterséges tava (8km hosszú és 26km kerületű), Kaposvár közelében helyezkedik el. A tó és környezete az esküvői párok kedvelt helyszíne. Ebből adódóan a nyári hónapok szombatjain gyakorlatilag teltház van, és a fotózásokat egy kicsit még jobban nehezíti a horgászok és a kirándulók hada. 🙂

Deseda mint esküvői kreatív fotózási helyszín alapvetően egy remek választás, de számolnotok kell az alábbi tényezőkkel:

  • Nyári időszakban sok lehet az ember, főleg hétvégente, ilyenkor a látogatókon kívül horgászok is vannak
  • Sok esküvői pár készítteti itt el kreatív fotó anyagát, így megeshet, hogy a helyszínekre érve várni kell egy keveset, ez inkább a szombati délutánokra és naplemente közeli időpontokra igaz
  • A tó terjedelmes mérete miatt, a helyszínek közötti utazás kizárólag autóval megoldható
  • A jó fotózási helyszínek messze vannak egymástól, ez alól kivételt képez az Arborétum
  • Az Arborétum gyalogosan közelíthető meg, így célszerű kényelmes sportcipőt magatokkal hozni a gyaloglás miatt

A Deseda mint fotózási helyszín

A Deseda lenyűgöző hátteret biztosít az esküvői kreatív fotózásra, a tiszta víztükör, a zöldellő fák és a lenyűgöző környezet kombinációja tökéletes összhangot teremt.

Az esküvői fotós szolgáltatásaink a Desedánál személyre szabott, egyedi élményt kínálnak. Célunk, hogy megörökítsük a szerelmi történeteteket, és életre szóló emlékeket hozzunk létre számotokra. A tavon és annak környezetében való fotózás során kihasználjuk a természet adta szépséget, hogy olyan képeket készítsünk, amelyek tükrözik a szeretet, az öröm és a boldogság pillanatait.

A Desedánál különös figyelmet fordítunk arra, hogy a párok kényelmesen érezhessék magukat a fotózás során.

Deseda Arborétum

Az Arborétum a Deseda-tó északi végénél található. Gyönyörű kertjei, színpompás virágai és gazdag fásítása a természet szerelmeseinek és azoknak a pároknak kínálnak ideális helyszíneket, akik szeretnék esküvői képeiken megörökíteni a természet vadregényes szépségét. Itt a fotózási is nyugodtabban zajlik, nagyon kevés emberrel lehet találkozni.

Az arborétum esetében nagy területről beszélünk, ami csak gyalogosan megközelíthető, ezért érdemes figyelmet fordítani az odajutásra, és a kényelmes cipőre ami akkor is fontos lehet, ha minden fotózás előtt át kell cserélni. Ugyan az arborétumban az utak tiszták és könnyen járhatóak, de nagy távolságok megtétele pl.: magas sarkúban nem biztos, hogy mindenki számára kivitelezhetőek.

A bejáratánál azonnal egy tökéletes fotózási helyszín található, azaz egy hosszú fahíd, ami a Deseda vízén keresztül vezet be az Arborétumba. Itt hétvégente és nyári időszakban elég nagy lehet a forgalom, némileg több türelemre és időre lesz szükség ahhoz, hogy a tökéletes fotó elkészíthető legyen.

Maximálisan kihasználjuk a természet adta lehetőségeket ügyelve a kényelemre és a jó hangulatra.

Szóval akkor a Deseda? 🙂