Esküvői blog

Esküvői Fotós Szolgáltatások Kaposváron

Esküvői Fotós Szolgáltatások Kaposváron

Esküvői Fotós Szolgáltatások Kaposváron

A szerelem, a nevetés, az öröm, a meghatottság – minden esküvő tele van felejthetetlen pillanatokkal. Az esküvői fotós szolgáltatásaink célja, hogy ezeket a pillanatokat megörökítsük és örök emlékké tegyük Kaposvár és Somogy megye szerelmespárjai számára. Hiszünk abban, hogy minden pillanat számít, és küldetésünk, hogy a szerelem történetét örökítsük meg. Fontosnak tartjuk a pillanatok egyediségének hangsúlyozását, a beavatkozás mentes fotózást, így minden fotó úgy készül el, ahogy az a helyszínen valóban megtörtént.

Kerüljük a beállított fotókat, nem hiszünk abban, hogy beállítva a pár önmagát adja, nem akarunk a párra erőltetni semmit, teljes mértékben azt valljuk, hogy mindenki élje meg a pillanatokat úgy ahogy azt szerintük kell. Természetesen a kreatív esküvői fotózás alatt folyamatosan insturálunk, de ott is az ésszerű határokon belül maradva. Az esküvőn próbálunk maximális észrevétlenség mellett dolgozni.

Miről is szól valójában az Esküvői Fotós Kaposvár szolgáltatásunk?

A professzionális esküvői fotózás nem csak arról szól, hogy megörökítse a nagy nap eseményeit. Arról is, sőt inkább erről, hogy megragadja a szeretet, a boldogságot, és az összetartozás pillanatait. Esküvői fotós szolgáltatásaink mindezt kínálják – minőségi, professzionális és személyre szabott fotózást, amely tükrözi a párok egyedi történetét.

Miért válasszátok a mi esküvői fotós szolgáltatásainkat?

Nemcsak a művészi látásmódunk és a sok éves tapasztalatunk miatt, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy megörökítsük a legszebb pillanatokat. Hanem azért is, mert komolyan vesszük a melót. 🙂

Minden párral szorosan együttműködünk, hogy megértsük a személyes stílusukat és az igényeiket, így képesek vagyunk egy olyan képsorozatot létrehozni, amely tükrözi az ő egyedi történetüket. Referencia fotóink is mind ebben a szemléletben készültek el.

Esküvői fotós árak

Esküvői fotós szolgáltatásaink egyedileg a pontos igények alapján kerülnek beárazásra. Nem dolgozunk fix előre gyártott csomagokkal. Árkalkulációnk minden szempontot figyelembe vesz, így nagyon fontos, hogy az esküvő mikor és hol lesz, mennyi vendég várható, és milyen részeseményekből fog állni. Ezek alapján egyedileg olyan árat kalkulálunk.

Egész Magyarország területén

A szerelemnek nincs határa, és a mi esküvői fotós szolgáltatásainknak sem. Legyen az Kaposvár szívében, Somogy megye vidékein, vagy bárhol máshol mi ott leszünk, hogy megörökítsük a legszebb pillanatokat és biztosan mindent megteszünk, hogy az esküvőtök felejthetetlen legyen.

Utómunka, és a Moody fotózási stylus

Az esküvői fotós szolgáltatásaink egyik legfontosabb eleme a professzionális utómunka, mely egy egyedi úgynevezett Moody, vagy Dark Moody stílusban készül el. Ez egy nagyon nehezen elkészíthető képalkotási forma, amihez speciális beállításokra is szükség van. Stílusjegyeink abszolút felismerhetőek fotóinkon és kifejezetten azon pároknak szólnak akik ebben a megjelenésben képzelik el esküvői képeiket.

A Moody stílusra jellemzőek a melegebb színek, a mély komor árnyékok, a részletek és a szerelem mélységeinek ábrázolása.

A kidolgozási folyamatok alatt minden képet gondosan átnézünk és szerkesztünk, hogy a legjobb minőségben kerülhessenek átadásra. Az egyedi színeket, a lágy fényeket és a tökéletes pillanatokat minden fotónk tükrözi.

A képek utómunkázása előtt nem kell kiválasztani a kidolgozásra szánt fotókat, mi minden elkészült és általunk jónak tartott fotót átadunk kidolgozva. Ennek eredménye, hogy nem ritka az sem amikor 1200-1500 fotót adunk át egy esküvői anyagban.

Amennyiben írásunk felkeltette érdeklődéseteket, kérjetek bátran árajánlatot esküvői fotózásra. 🙂

Kérdés esetén állunk rendelkezésre.