Esküvői blog

Négy Testvér Forrás – Az Ideális Helyszín Esküvői Kreatív Fotózáshoz

Négy Testvér Forrás - Az Ideális Helyszín Esküvői Kreatív Fotózáshoz

Négy Testvér Forrás – Az Ideális Helyszín Esküvői Kreatív Fotózáshoz

A kaposvári Négy Testvér Forrás a természet és a romantika tökéletes keverékét kínálja, ami ideális helyszínt biztosít az esküvői kreatív fotózáshoz. Ez a gyönyörű helyszín az idők során számos párt vonzott, akik itt szerették volna megörökíteni életük egyik legfontosabb napját. Az itt található festői szépség, a kristálytiszta forrásvíz és a természetes zöld környezet lenyűgöző hátteret biztosítanak a kreatív esküvői fotózáshoz.

Négy Testvér Forrás – Az Ideális Helyszín Esküvői Kreatív Fotózáshoz

A Négy Testvér Forrás valóban egy remek választás, ezt első sorban a számtalan ideális helyszín miatt gondoljuk így, melyek kis távolságokra vannak egymástól. Gyakorlatilag a tó közvetlen környezete minden lehetőséget megad. Fontos itt megemlíteni, hogy a tó mélyen az erdőben található, ahol számtalan túra útvonal fut össze, így nyári időszakban folyamatosan lehet találkozni túrázókkal, illet ritka esetben lovasokkal is. 🙂 A tó nagy kedvenc a horgászok körében, így hétvégente szinte biztosan találkozunk velük is. Ezektől függetlenül az esküvői képek készítése zavartalanul zajlik, az évek alatt soha egyszer sem volt semmi ami akár 1-2 percre is megakadályozta volna.

Fel kell készülnünk az esetleges könyezeti viszonyokra, a kicsit nehezebben járható erdei utakra, ösvényekre. A talaj a tó körül jól járható eddig semmilyen különösebb problémával nem találkoztam, viszont egy nyitott szandál nem biztos, hogy ideális választás lesz a fotók elkészítése közben. Természetesen van lehetőség arra, hogy a cipőt cserélgessük, a haladás könnyű és nagyrészt akadálymentes.

A Négy Testvér Forrást azon pároknak ajáljuk akik a mély erdőket, a varázslatos környezeteket szeretik ahol egy helyben mint megtalálnak.

Fontos, hogy a forrás a városon kívül található, így megközelítéséhez az eutó elengedhetetlen.

A fotózás alatt arra törekszünk, hogy megőrzzük a kényelmet, és a könnyű alkotói folyamatokat, viszont ez egy nehéz terep lehet azon párok számára akik alapvetően nem túrázós beállítottságúak. Ebből fakadóan a kényelmes váltócipő feltétele az egyszerű haladásnak.

A tó közepén egy kis sziget is található, ami további lehetőségeket biztosít.

Az itt eltölthető időintervallum 1.5 – 2 óra. Ennyi idő bőven elegendő ahhoz, hogy a hely adta lehetőségeket maradéktalanul kihasználjuk.