Polgári szertartás fotózása

Polgári szertartás fotózása minden esküvő szerves része, hiszen nincs esküvő polgári szertartás nélkül. 🙂 Persze ennek ellenére, vannak olyan ritka megoldások amikor a pár úgy dönt, hogy már az esküvő előtti napokban, vagy hetekben összeházasodik a polgári hivatalban, így a lakodalom napján a polgári szertartás fotózása teljes egészében kimarad. Ebben az esetben, ha a pár tart templomi esküvőt, akkor a szertartás kizárólag a templomban kerül fotózásra. Viszont ma már jellemző, hogy párrok nem gondolkodnak templomi esküvőben. Így ha ritka esetben de volt már rá példa, hogy a lakodalom napján egyáltalán nem volt semmilyen szertartás. Ennek ellenére a polgári szertartás úgymond kötelező érvényű, hiszen ott adják össze a párokat hivatalosan, akár a lakodalom napján akár egy külön napon tartja a pár.

Ezeket a szertartásokat nem minden esetben végzik a hivatali közegben. Az utóbbi években egyre gyakrabban szervezik ki a polgári szertartást külső helyszínre, azaz lehetőség van arra, hogy az anyakönyvvezető egy kijelölt helyszínen adja össze a párt. Ennek több előnye is van, viszont anyagilag jelentősen meg is drágíthatja az eseményt. Előnye, hogy sokkal meghittebb, szebb, hiszen sok sok olyan lehetőség kínálkozik ami egy városházán nem. Akár teljesen zöld környezetben virágkapu alatt is összeházasodhat a pár. Volt már olyan, hogy egy sűrű erdőben tartották a polgári szertartást. A lehetőségeknek tényleg csak a fantázia és a pénztárca szab határt. Így gyakorlatilag a szertaráts ezen része teljesen személyre és igényre szabható. Egy kültéren megrendezett polgári szertartáson a fotók elkészítésének lehetősége is merőben más dimenzióba kerül. A zöld környezetbe leszervezett szertartás rengeteg plusz lehetőséget rejt magában, így a képek különlegesebbek és izgalmasabbak lesznek.

A polgári szertartások külső helyszínre való szervezése esetén a lehetőségek is megváltoznak. Számtalan új opció kínálkozik, pl. galamb reptetés, különböző lakodalmi játékok, tánc. Az esemény időtartama a szertartás vezetőjétől, és a szervezett plusz eseméynektől függ.

További információk és még több polgári szertartás fotózása szolgáltatás fotó itt található: https://www.tsphoto.hu/polgari-szertartas-fotozasa/

Vissza a főoldalra >>