Esküvői blog

Tókaji Parkerdő Kaposvár – Az Esküvői Kreatív Fotózás Tökéletes Helyszíne

Tókaji Parkerdő Kaposvár - Az Esküvői Kreatív Fotózás Tökéletes Helyszíne

Tókaji Parkerdő Kaposvár – Az Esküvői Kreatív Fotózás Tökéletes Helyszíne

A Tókaji Parkerdő Kaposvár egyik csodálatos gyöngyszeme, ahol a természet csodái és a nyugalom összefonódnak, így létrehozva azt a harmóniát, amit csak kevés helyszín tudhat magáénak. A parkerdő varázslatos környezete, a sűrű fák, a tó és a békés ösvények csodálatos hátteret biztosítanak az esküvői fotózásra. A parkerdőbe vezető út is már egy igazi tündérmese, a pici ösvények a dombokon felfele, a sűrű és magas erdő, a beszűrődő napfény mind mind káprázatos esküvői kreatív fotózásra adnak lehetőséget.

Fontos megjegyezni azon párok számára akik nem Kaposvárról, vagy a környékről érkeznek és nem ismerik a helyszínt, hogy a Tókaji parkerdő nem Kaposvár belterületén található, hanem a város mellett (kb 3km), így az indulás előtt érdemes megnézni az odajutás lehetőségeit. Igazából azt mondanám, hogy a kijutás kizárólag autóval lehetséges. A főútról lekanyarodva egészen a tóig szilárd útburkolat van, így nem kell tartani semmitől, maximum a szembejövő forgalomtól és a kevés parkolási lehetőségtől, ami hétvégén kicsit nehézkes lehet.

Nagyon fontos továbbá, hogy a tó a horgászok kedvelt terepe, így hétvégente horgászversenyeket és különböző horgász rendezvényeket is tarthatnak itt, érdemes erről is előre informálódni. Természetesen a horgászok nem szokták zavarni az esküvői kreatív fotózásokat, viszont jobb ezzel számolni.

Esküvői fotós szolgáltatásaink Kaposváron, különösen a Tókaji Parkerdőben, egyedülálló és személyre szabott élményt kínálnak. Célunk, hogy valódi és felejthetetlen emlékeket készítsünk minden pár számára. Az esküvői fotózás során arra törekszünk, hogy a pár személyiségét és szerelmi történetét tükrözzük a képeken, miközben a parkerdő természeti szépségeit is bemutatjuk.

A parkerdő hatalmas területen fekszik, így érdemes kényelmes cipőben is gondolkodni. Annak ellenére, hogy a tó maga „kicsi” a környezete nagyon sűrű és kizárólag gyalog járható. Itt ott azért találni nehezebb terepeket. Nem baj, ha van velünk plusz segítség, aki hoz-visz, arrébb áll, megfog, megigazít, vagy megtart, vagy aki helytáll az esetleges kényesebb pillanatokban. 🙂

Összességében a Tókaji parkerdő remek választás mi nagyon szeretjük. 🙂