Esküvői fotózás árak

Minden esetben egyedi árképzéssel dolgozom, így nem választhatóak csomagok. Ezt azért tartom fontosnak, mert egy fixált csomag esetén is vannak olyan összetevők amire a párnak nincs szüksége, vagy szeretne még hozzátenni valamit. Így ha ezeket a csomagokat módosítgatjuk akkor már elérkeztünk egy egyedi árképzéshez.

Hol és hogy dolgozom egy esküvőn?

Esküvői fotós szolgáltatásaim Magyarország egész területén elérhetőek. A minőségre törekszem és nem a mennyiségre. Nem gyártok szalag esküvőket, és nem az a lényeg, hogy minél többet el tudjunk vállalni egy szezonban. Nagyon fontosnak tartom a fotózások megkezdése előtt a személyes találkozást. Fontos, hogy amennyire lehet meg tudjuk ismerni egymást. Ezt figyelembe véve első sorban személyesen kötök szerződést. Elengedhetetlen a szimpátia, és a feltétel nélküli bizalom, hisz ezek adják az egész munkafolyamat alapjait.

Az esküvőn elkészített és leválogatott anyagot teljes egészében, kidolgozott állapotban adom át, nem kell választani 50db fotót amit kidolgozok, a többit pedig nyers formátumban mellékelem. Nyers kidolgozatlan fotók soha nem kerülnek átadásra. Egy egész napos esküvőn hozzávetőlegesen 800-1000 fotó is készülhet, ami a nyers anyagot képezi. Ebből a leválogatást követően 800-900 fotó biztosan marad amit professzionális kidolgozás után nagy felbontásban, felhő alapú tárhelyen adok át.

Mivel Magyarországon kívül külföldön is dolgozom mint esküvői fotós így üzemeltetek több önálló weboldalt is melyek az alábbi linkeken érhetőek el:

Cégünk az esküvő fotózás mellett, divat, család, portré, fitness, akt, gyermek, baba, felnőtt, termék, hotel és egyéb fotózásokkal is foglalkozik, melyek megtalálhatóak az alábbi weboldalon:

Szolgáltatásaink és referencia munkáink elérhetőek a facebookon is: https://www.facebook.com/tsphoto/

vagy az instagramon is: https://www.instagram.com/tiborsimon_photography/

Minden esküvői fotózás mellé ajándékba adok 1db Slideshow-t amihez a zenét és a benne lévő fotókat a pár választja ki. A slideshow minden esetben 1db zeneszámot és körülbelül 40-50db fotót tartalmaz.

Slideshow

 

 

Vissza a főoldalra >>