Lakodalom fotózása Kaposváron és környékén.Lakodalom fotózása

A lakodalom fotózása  Kaposváron is sok összetevőből áll. 🙂 Minden lakodalmi játék itt kerül megrendezésre. Sok váratlan esemény, és történés követheti egymást. :) Persze ez is főleg a választott ceremónia mestertől, vagy vőfélytől függ igazán.

A lakodalom fotózása esetén az egész násznépet fotózzuk a rendezvény alatt. Külön figyelünk a szülőkre a gyermekekre, öröm szülőkre, és nagyanyákra, nagyapákra.

Fontosnak tartjuk továbbá, hogy az elkészült dekorációkat, díszeket és minden kiegészítőt megfelelően megörökítsünk. Ezek nem csak a párnak lesznek fontosak, de fel tudjuk használni kollázs fotók elkészítéséhez is. A lakodalmi dekoráció fotózása a vendégek megérkezése előtt történik.

A dekorációkon kívül, ételeket, tortákat, gyümölcstálakat és a lakodalomban résztvevő összes elemet külön fényképezzük, akár az este folyamán többször is, különböző fényviszonyok mellett.

Fotózzuk továbbá az egész termet, vagy szabadtéri helyeket, ahol a lakodalom megrendezésre kerül. Az ételek felszolgálását, és a menyasszonyi torta felvágását is megörökítjük.

Vissza a főoldalra >>