Jegyes fotózás Kaposváron és környékén.Jegyes fotózás (E-session)

Az esküvő fotózás -hoz talán szervesen nem tartozik hozzá a jegyes fotózás ,más néven E-Session. A párok sok esetben nincsenek is tisztában azzal mit takar pontosan a jegyes fotózás . Az esküvő fotózás ezen része a pár egybekelésük előtti utolsó pillanatokat örökíti meg, amikor már az eljegyzés megtörtént.

Ilyenkor az esküvő fotós -al ellátogatnak a kedvenc helyeikre, a megismerkedésük helyszínére, vagy bárhova ami a párnak szimpatikus, vagy örömet okoz.

Ezt a fotózást teljesen hétköznapi ruhában végezzük el, így nincs szükség külön bevásárolni, vagy ruhát készíteni erre az alkalomra. Persze van aki szeretne ilyet, ennek sincs semmilyen akadálya 🙂

A jegyes fotózás a lakodalom előtt napokkal, vagy akár hetekkel készül el. Ugyan az esküvő fotózás -nak nem kötelező eleme vagy szerves része, mégis nagyon hangulatos és szerethető pillanatokkal egészíti ki a lakodalom fotó anyagát. :)

A fotózás időtartama 3-4 óra. Rokonok, barátok általában nem vesznek részt ezen az eseményen.

Mivel a fotózás napokkal vagy hetekkel a nagy nap előtt készül el, így a képi anyag a lakodalomban már felhasználható, például köszönő kártyákhoz, vetítéshez. Igény esetén a zenés slideshow és a fotóalbum is tartalmazhatja ezeket a képeket.

Vissza a főoldalra >>