Árak

Az esküvő fotós szolgáltatásunk esetén mindig egyedi árképzéssel dolgozunk. Ezt azért tartjuk fontosnak, mert egy fixált csomag esetén is vannak olyan összetevők amire a párnak nincs szüksége, vagy szeretne még hozzátenni valamit. Így ha ezeket a csomagokat módosítgatjuk akkor már elérkeztünk egy egyedi árképzéshez.

Hol és hogy dolgozunk?

Célunk, hogy Magyarország egész területén elérhetővé tegyük esküvő fotós szolgáltatásunkat. A minőségre törekszünk és nem a mennyiségre. Nem gyártunk szalag esküvőket, és nem az a lényeg, hogy minél többet el tudjunk vállalni. Nagyon fontosnak tartjuk a fotózások megkezdése előtt a személyes kapcsolatot, és a kölcsönös szimpátiát. Fontos, hogy amennyire lehet meg tudjuk ismerni egymást a párral.

Ezt figyelembe véve első sorban személyesen kötjük meg szerződéseinket. Elengedhetetlen a személyes szimpátia, és a feltétel nélküli bizalom, hisz ezek adják az egész munkafolyamat alapjait.

Az esküvőn elkészített és leválogatott anyagot teljes egészében, kidolgozott állapotban adjuk át, nem kell választani 50db fotót amit kidolgozunk, a többit pedig nyers formátumban mellékeljük. Egy egész napos esküvőn hozzávetőlegesen 6-800 fotó is készülhet, ami a nyers anyagot képezi. Ebből leválogatás után 6-700 fotó marad meg amit professzionális kidolgozás után a kiválasztott adathordozón adunk át, ami alap esetben Dropbox, melyet minden párnak személyre szabottan hozunk létre. A dropboxon kívül lehet még Pendrive, DVD, CD is.

Mivel egész Magyarországon kívül külföldön is dolgozunk, így üzemeltetünk több önálló weboldalt is különböző nyelveken.

Cégünk az esküvő fotózás mellett, divat, család, portré, fitness, akt, gyermek, baba, felnőtt, termék, hotel és egyéb fotózásokkal is foglalkozik, melyek megtalálhatóak az alábbi weboldalon:

Szolgáltatásaink és referencia munkáink elérhetőek a facebookon is: https://www.facebook.com/tsphoto/

Minden esküvői fotózás mellé ajándékba adunk 1db Slideshow-t amihez a zenét és a benne lévő fotókat a pár választja ki. A slideshow minden esetben 1db zeneszámot és körülbelül 40-50db fotót tartalmaz.

Slideshow:

Ugyan weboldalunk főleg kaposvári ügyfeleinket célozza meg, de ez mellett Magyarország egész területén vállalunk fotózásokat.

Üzemeltetünk több nemzetközi weboldalt is, melyeket főleg külföldi ügyfeleink számára tartunk fent

Mindezek mellett van egy Magyar weboldalunk is ami az esküvő fotózás mellett számtalan más fotózási ággal foglalkozik: www.tsphoto.hu

 

Vissza a főoldalra >>