Esküvői előkészületek fotózása Kaposváron.Esküvői előkészületek fotózása

Az esküvői előkészületek fotózása az esküvő fotósás azon része, ami egy keretet ad az egész fotó-anyagnak.

Az esküvői előkészületek fotózása tulajdonképpen az ébredést követően elkezdődik. Ilyenkor a sminkelést, fodrász munkáját, a ruha felvételét, a szülők, rokonok sürgés forgását, azaz az egész nap kezdetét örökítjük meg. Természetesen itt fotózzuk a különböző kiegészítőket, dekorációkat, csokrot, gyűrűket és szinte bármit ami a lakodalomhoz egy picit is hozzá tartozik.

A korai pillanatok egy keretet adnak az egész nap fotó anyagának. Számunkra viszont ugyanolyan fontos, mint bármelyik másik esemény a nagy napon. Évek múlva újra felidézhető amikor minden elkezdődött. :)

Ennek ellenére az esküvői előkészületek fotózása nem minden lakodalom része.

Ahol ez a szolgáltatás jelen van ott, a Menyasszonyt és a Vőlegényt külön-külön fotózzuk. Az esküvő fotózás közben a menyasszonyra mindig egy kicsit nagyon figyelem irányul, mint a vőlegényre, és sok esetben több fotó is készül róla. :) Ez szerintem teljesen normális dolog. 🙂

Nem ritka, hogy a készülődést követően a Menyasszony megmutatja magát leendő férjének. Persze ha nincsenek kikérők külön külön :) – ebben az esetben az esküvő fotózás ezen része magában foglalja ezt a felejthetetlen pillanatot is.

Vissza a főoldalra >>